Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο Δήμαρχος  Κερατσινίου Δραπετσώνας και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη, ορκίστηκαν την Παρασκευή  το απόγευμα, στη τελετή Ορκωμοσίας που έγινε στο χώρο του παλιού εργοστάσιου του Καχραμανογλου

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος αναφερόμενος στη νέα θητεία που ξεκινά, είπε: H ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου αποτελεί κορυφαία στιγμή για το δήμο μας. Δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική διαδικασία καθώς όλοι μας ορκιζόμαστε ή δίνουμε το λόγο μας να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών μας. Ορκιζόμαστε ή δίνουμε το λόγο μας ότι από την 1η Γενάρη θα παλέψουμε με στόχο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της πόλης μας, στις ανάγκες των κατοίκων της εξαντλώντας στο έπακρο κάθε δυνατότητα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Επιλέξαμε συνειδητά μετά τα Λιπάσματα η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου να γίνει στον ιστορικό αυτό χώρο που βρισκόμαστε σήμερα, στο παλιό Εργοστάσιο του Καχραμάνογλου. Ένα ιστορικό κτίριο που αλλάζει μορφή έτσι ώστε να στεγάσει σημαντικές δραστηριότητες των κατοίκων της πόλης μας. Αγαπητοί φίλοι και φίλες πρέπει το δημοτικό συμβούλιο μαζί με το λαό της πόλης να δείξει στα κόμματα εξουσίας ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα δεν είναι πια η πίσω αυλή της Αττικής. Ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Να δείξουμε ότι τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα να ζήσουν σε μια πόλη που θα σέβεται το δικαίωμά τους στη ζωή και στο μέλλον

Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα επιβάλλουμε την άμεση μετεγκατάσταση της Oil One και της Lafarge. Ας ξεχάσουν εκείνοι που το σχεδιάζουν, ότι η πόλη και για τα επόμενα 60 χρόνια θα δέχεται μαζί με τη Φυλή τα σκουπίδια όλης της Αττικής. Η Cosco θα μάθει ότι δεν μπορεί να σχεδιάζει επέκτασης των δραστηριοτήτων της με μοναδικό κριτήριο το κέρδος σε βάρος της πόλης και των ανθρώπων της. Αγαπητοί φίλες και φίλοι μπροστά μας έχουμε ακόμη πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, έχουμε πολλές κορφές που οφείλουμε να κατακτήσουμε.

Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους αιρετούς και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους με στόχο το καλό της πόλης και των κατοίκων της!!

Σας ευχαριστώ πολύ!

επιστροφή στην κορυφή