Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αποκριάς συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου σε Δραπετσώνα και Κερατσίνι.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι μικροί δημότες μας διασκέδασαν με την θεατρική παράσταση, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη, «Δύο τρελοί τρελοί Αποκριάτικοι πιγκουίνοι» σε ένα θέαμα, πρωτότυπο, γεμάτο χορό, τραγούδια, μάσκες, σερπαντίνες, με πρωταγωνιστές δύο πιγκουίνους!

Το Σάββατο βράδυ γλέντησαν και χόρεψαν με τραγούδια από όλη την Ελλάδα, στη συναυλία με τις « κουμπάρες » στην πλατεία Κύπρου.

Την Κυριακή το γλέντι συνεχίστηκε στη Δραπετσώνα σε συνεργασία με το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου είχε στηθεί μια παιχνιδούπολη που περιλάμβανε ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές μασκών και χαρταετών, γαϊτανάκια και αποκριάτικος χορός.

Στην πλατεία Κύπρου είχε στηθεί μια αποκριάτικη πολιτεία που περιλάμβανε ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές, σόου με μπαλόνια, παιχνίδια survivor, ταχυδακτυλουργικά, φουσκωτά παιχνίδια και αλλά πολλά!

Στο πάρκο Σελεπίτσαρι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον μάγο Sankara σε μια εξαιρετική παράσταση μαγείας υπό τον τίτλο « Magic is Believing ».

Οι εκδηλώσεις μας συνεχίζονται το τριήμερο της καθαρά Δευτέρας με πλήθος εκδηλώσεων στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι και στον πολυχώρο Λιπασμάτων.

επιστροφή στην κορυφή