Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

Το κτίριο του πρώην εργοστασίου Καχραμάνογλου αλλάζει!

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της ανακατασκευής του πρώην εργοστασίου Καχραμάνογλου, σχεδιάζει τη δημιουργία και λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού καθώς και πολυχώρου πολιτισμού και λοιπών δραστηριοτήτων πολιτισμού.

Το κτίριο του πρώην εργοστασίου Καχραμάνογλου αποτελεί μέρος της ιστορικής μνήμης της βιομηχανικής κληρονομιάς του Κερατσινίου και παρέμενε αναξιοποίητο για δεκαετίες. Με το έργο αυτό εκτιμάται ότι επιτυγχάνεται η επανάχρηση και επανένταξη ανενεργών χώρων και κτιρίων στο αστικό ιστό, με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου και στον περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα, με τη δημιουργία χώρων πολιτισμού και εκπαίδευσης δια βίου μάθησης,  το έργο συμβάλει αφενός στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, αφετέρου στην ενίσχυση των συνεργιών για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Πριν την ολοκλήρωση του έργου και με στόχο την τελική διαμόρφωση των χώρων με βάση τις ανάγκες των ενδιαφερομένων, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας διενεργεί έρευνα μέσω ενός σύντομου ερωτηματολογίου, προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις των κατοίκων της περιοχής, των πολιτιστικών φορέων, καθώς και των σπουδαστών και των επαγγελματιών του πολιτιστικού και δημιουργικού χώρου.   

Πείτε μας τη γνώμη σας! 

Υποβάλετε την άποψη σας , μέσω της φόρμας: https://forms.gle/NzQezV5em855eHRD6   έως 30/6/2024.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιωάννη Αναπλιώτη (Τηλ. 2132074734) και την Μιράντα Αθανασάκου (Τηλ. 2132074729).

επιστροφή στην κορυφή