Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Θεατρική Παράσταση «Ο ΦΙΑΚΑΣ» στο Καστράκι

Θεατρική Παράσταση «Ο ΦΙΑΚΑΣ» στο Καστράκι

«Η Δημοτική αρχή δεν ξεχνά τη Δραπετσώνα που δεν υπολείπεται σε πολιτιστικά δρώμενα από άλλες γειτονιές του καλλικρατικού μας Δήμου. Στη δύσκολη καθημερινότητά μας, ο πολιτισμός δημιουργεί αντισώματα στην απαισιοδοξία μας. Ας χαρούμε την αποψινή παράσταση, με φόντο το πανέμορφο αρχαιολογικό χώρο της πόλης μας». Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή στη θεατρική παράσταση «Ο ΦΙΑΚΑΣ» του Δημοσθένη Μισιτζή που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή το βράδυ στο Καστράκι της Δραπετσώνας.

Μια «κωμωδία αστειωτάτη», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου από το Θέατρο 4 Εποχές, που έδωσε μια νότα πολιτισμού και χαράς στους συμπολίτες μας, μέσα στις πρωτοφανείς σκληρές συνθήκες που ζει η πατρίδα μας. Οι παρευρισκόμενοι που γέμισαν τον αρχαιολογικό χώρο, γέλασαν, ευχαριστήθηκαν και καταχειροκρότησαν τους εκλεκτούς ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Η Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Μαρία Μαϊλη στο χαιρετισμό της ανέφερε: «Αυτή η παράσταση που διοργανώθηκε στo πλαίσιo των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου μας, είναι μια προσφορά στους πολίτες όλων των ηλικιών, με σκοπό να διασκεδάσουν και να χαρούν. Ας μη ξεχνάμε ότι η ελληνική ψυχή έχει δώσει τόσες σκληρές μάχες και έχει προσφέρει τόσα στον πολιτισμό, που ούτε και τώρα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν πρόκειται να υποταχθεί.»

Την παράσταση παρακολούθησαν  μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος κ. Βάνα Δατσέρη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Οικονομάκης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Κανέλλος Λάλος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Κώστας Χρονόπουλος, καθώς και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

επιστροφή στην κορυφή