Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Απαλλάσσεται η Χαραυγή από τα Ro - Ro εσωτερικού

Απαλλάσσεται η Χαραυγή από τα Ro - Ro εσωτερικού

Τη λύση του προβλήματος πέτυχε

η Δημοτική Αρχή

Κερατσινίου - Δραπετσώνας

 

Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας και των κατοίκων της Χαραυγής να απαλλαγεί ο οικιστικός ιστός της περιοχής από την οχλούσα διέλευση των Ro – Ro εσωτερικού.

Συγκεκριμένα, μετά τις πιέσεις που άσκησε η Δημοτική Αρχή στη διοίκηση του ΟΛΠ, έχοντας τις υπογραφές 150 οικογενειών, προκειμένου να απαγορευτεί στα βυτιοφόρα να διέρχονται μέσα από τις γειτονιές επιβαρύνοντας το περιβάλλον και προκαλώντας μεγάλη ηχορρύπανση, ο Οργανισμός Λιμένος έδωσε τελικώς το πράσινο φως για την προσωρινή διέλευσή τους από την είσοδο του μώλου της Δραπετσώνας, από τα τέλη Ιουνίου, μέχρι την οριστική μεταφορά τους.

Το πρόβλημα τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΘΥΝΑΛ Νικόλαο Λίτινα και τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ, Γιώργο Ανωμερίτη. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα προχωρήσει στη μετατροπή του δρομολογίου των βυτιοφόρων.

«Είναι άλλη μια μάχη που κέρδισε η Δημοτική μας Αρχή για το Περιβάλλον και την Ποιότητα Ζωής στην πόλη μας. Ανταποκρινόμενοι στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Χαραυγής καταφέραμε να πετύχουμε τη λύση που επιθυμούσαν. Κάναμε το χρέος μας, για να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Την ποιότητα που στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 20/5/2011

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

 


επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας