Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & CINE ΜΕΛΙΝΑ

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Βύρωνος 69 & Χιλής, Χαραυγή – Κερατσίνι

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 3€

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ / 9-11μμ & 11-1μμ / ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ/ Ελληνική ταινία / Δραματική 2015/ Διάρκεια: 116'/ σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης με τους: Αντρέα Κωνσταντίνου, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Στάνκογλου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου. ΥΠΟΘΕΣΗ: Στη γερμανοκρατούμενη Θεσσαλονίκη του 1942 ο Γιώργος δουλεύει μαζί με το γαμπρό του Βασίλη Τσιτσάνη σε ένα δικό τους ουζερί. Θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Εστρέα, ο έρωτας μεταξύ ενός χριστιανού και μιας Εβραίας, όμως, είναι απαγορευμένος με κάθε τρόπο. Κι ενώ οι ναζί κλιμακώνουν τις διώξεις τους, οι δυο νέοι θα ζητήσουν τη βοήθεια του διάσημου συνθέτη για να μπορέσουν να ξεφύγουν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 & ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ / ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ(Inside Out) Animation 2015 / Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες/ Διάρκεια: 94' /σκηνοθεσία Πιτ Ντόκτερ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από τις μεσοδυτικές πολιτείες στο Σαν Φρανσίσκο και τα συναισθήματά της (Χαρά, Θυμός, Θλίψη, Αηδία και Φόβος) προσπαθούν να την κατευθύνουν, σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους, στην καινούργια ζωή της.                           

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 – ΣΑΒΒΑΤΟ 9 – ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ & 11-1μμ/ STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ(Star Wars: Force Awakens)/Περιπέτεια 2015 / Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες/ Διάρκεια: 135'/ σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς με τους: Χάρισον Φορντ, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Άιζακ, Τζον Μπογιέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Πανίσχυρες ξανά, οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας αναζητούν τον αποσυρμένο Λιουκ Σκάιγουοκερ, τον τελευταίο ζωντανό Τζεντάι. Το ίδιο και η Αντίσταση, ένας πιλότος της οποίας έχει βρει τον χάρτη που οδηγεί στο κρησφύγετό του.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΕΛΙΝΑ»

Σωκράτους 65, Δραπετσώνα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 3€

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9-11μμ / ANGRY BIRDS/Animation 2016/Διάρκεια 97’/ Κατάλληλη για όλους/Σκην. Κλέι Καΐτις, Φέργκαλ Ράιλι. ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ένα απομονωμένο νησί το οποίο κατοικούν χαρούμενα κι ανέμελα πουλιά δέχεται την επίσκεψη ενός πλοίου με γουρούνια, ο οξύθυμος Ρεντ και οι φίλοι του Τσακ και Μπομπ θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τις ύποπτα καλοπροαίρετες διαθέσεις των παράξενων επισκεπτών.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 & ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ/9- 11μμ & 11-1μμ/ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ(THE IMMITATION GAME)/ Δραματική 2014 / Διάρκεια 114'/σκην. Μόρτεν Τίλντουμ με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Τσαρλς Ντανς, Μαρκ Στρονγκ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο καθηγητής μαθηματικών Άλαν Τούρινγκ γίνεται μέλος μιας ομάδας Βρετανών επιστημόνων οι οποίοι προσπαθούν με άκρα μυστικότητα να σπάσουν το γερμανικό κώδικα επικοινωνιών. Αλαζόνας, εσωστρεφής κι εμμονοληπτικός, ο Τούρινγκ θέλει να δουλέψει με το δικό του τρόπο και όταν ο Τσόρτσιλ τον θέτει επικεφαλής της ομάδας, οι υπόλοιποι συνεργάζονται μαζί του απρόθυμα. Πιεσμένος από παντού, πρέπει να δείξει γρήγορα αποτελέσματα, τα οποία μοιάζουν να αργούν απελπιστικά…

 

ΠΕΜΠΤΗ 7- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ & 11-1μμ / Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS) /Φαντασίας 2016 / Διάρκεια 113'/ σκην.Τζέιμς Μπόμπιν με τους: Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, ΑνΧαθαγουέι, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κοέν. ΥΠΟΘΕΣΗ: Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί τον Αβεσσαλώμ που έχει μεταμορφωθεί από κάμπια σε μπλε πεταλούδα στο βασίλειο της Κατωχώρας. Εκεί θα βρεθεί με τους παλιούς της γνώριμους, οι οποίοι όμως ανησυχούν έντονα για την τύχη του Τρελοκαπελά. Στο μυαλό του εκκεντρικού φίλου της Αλίκης έχει μπει η απίθανη ιδέα ότι η οικογένειά του είναι ακόμη ζωντανή, έχοντας γλυτώσει από την επίθεση του Δράκου. Η μικρή ηρωίδα θα πρέπει να βρει τον Χρόνο, ένα περίεργο πλάσμα μισό άνθρωπος μισό ρολόι, ο οποίος θα την βοηθήσει να ταξιδέψει στο παρελθόν και να μάθει την αλήθεια...

επιστροφή στην κορυφή