Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Δώρα Αγάπης για το Πάσχα

Δώρα Αγάπης για το Πάσχα

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

μοίρασε δωροεπιταγές σε άπορους συμπολίτες μας


Η κοινωνική ευαισθησία αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Για το λόγο αυτό, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μοίρασε 400 δωροεπιταγές σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης από πολυκατάστημα.

Ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργακοπούλου Γεωργία, μοίρασαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις πασχαλινές δωροεπιταγές, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν τα ΚΑΠΗ για να προσφέρουν στους αγωνιστές της Τρίτης Ηλικίας της πόλης μας, τα δώρα τους, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να πουν ένα λόγο ΑΓΑΠΗΣ στους συμπολίτες μας, που βιοπορούν με εξαιρετική σ’ αυτές τις σκληρές εποχές.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής ανέφερε: «Η ενέργεια μας αυτή αποτελεί μέρος μιας συνολικής προσπάθειας για προσφορά ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Η ενίσχυση αυτή είναι συμβολική, αλλά συνάμα τόσο σημαντική για όλους μας. Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε ΑΜΕΣΑ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΙΑΣ έτσι ώστε το χάδι του Δήμου να δίνει ριζική λύση σε θέματα ένδειας και οικονομικής ανέχειας. Η ανθρωπιά είναι το βασικό συστατικό της πολιτικής μας και έτσι θα συνεχίσουμε.»

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας