Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/3 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/3 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος και οι μαζικοί φορείς της πόλης μας που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας στο δημαρχείο για τις «δημόσιες εκτάσεις του Δήμου και το Υπερταμείο», σας καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου στις 11.30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του δημάρχου της πόλης και εκπροσώπων φορέων, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου για το ζήτημα των ακινήτων της πόλης και το Υπερταμείο. Θα ξεκινήσουν πούλμαν από το δημαρχείο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200) στις 10:30 π.μ., ώστε να μετακινηθούμε όλοι και όλες μαζί στο υπουργείο.

Στο μεταξύ, στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ώστε να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να εξαιρεθούν τα σχολεία, οι αθλητικοί και άλλοι δημόσιοι χώροι της πόλης, από την ένταξή τους στο Υπερταμείο (ΕΤΑΔ), που πραγματοποίησαν σήμερα φορείς και σύλλογοι της πόλης, το «παρών» έδωσε η Δημοτική Αρχή και αντιδήμαρχοι, στηρίζοντας την κινητοποίηση.

επιστροφή στην κορυφή