Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Aνώνυμη Δημοτική Εταιρεία ΚΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΕ-ΟΤΑ


Η ανώνυμη δημοτική εταιρεία ΚΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΕ- ΟΤΑ ΑΕ που εδρεύει στο Κερατσίνι [θέση Σελεπιτσαρι] και εκπροσωπείται νόμιμα έχοντας υπόψη την από 30-11-2011 απόφαση του ΔΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των ευρισκομένων στην Δημοτική αγορά Δραπετσώνας καταστημάτων: α) υπ αριθμ. 22 κατάστημα επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου [ Δραπετσώνα] με τιμή πρώτης προσφοράς δια το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 150,00€υρώ, με διάρκεια μίσθωσης 6 χρόνια Β) υπ αριθμ 16-17-18-19 καταστημάτων , επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου [ Δραπετσώνα] ,τα οποία εκμισθώνονται ως ενιαίο κατάστημα με τιμή πρώτης προσφοράς δια το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 450,00€υρώ, με διάρκεια μίσθωσης 6 χρόνια Γ) υπ αριθ. 74-75-76 καταστημάτων, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου [ Δραπετσώνα] τα οποία εκμισθώνονται ως ενιαίο κατάστημα με τιμή πρώτης προσφοράς δια το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 400,00€υρώ, με διάρκεια μίσθωσης 6 χρόνια και Δ) υπ αριθ. 12-13-14-15 καταστημάτων επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου [ Δραπετσώνα] τα οποία εκμισθώνονται ως ενιαίο κατάστημα, με τιμή πρώτης προσφοράς δια το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 450,00€υρώ, με διάρκεια μίσθωσης 6 χρόνια και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην με ημερομηνία 30-11-2011 κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας καταστήματος του ΔΣ της εταιρείας.
Χρόνος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η 2 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα του έτους 2012, και ώρα 12:00. Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η έδρα της εταιρείας στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Σελεπιτσαρι). Η δημοπρασία θα διενεργηθεί ενώπιον πενταμελούς επιτροπής και θα γίνει με το σύστημα ανοικτής προφορικής πλειοδοσίας.
Για τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής στη δημοπρασία καθώς και για τις προϋποθέσεις και όρους μίσθωσης των ακινήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία στην έδρα της ΚΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΕ – ΟΤΑ ΑΕ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από ώρα 10:00 έως 14:00 αντίγραφο της διακηρύξεως και να διεξάγουν αυτοψία των περιγραφόμενων ακινήτων ώστε να ενημερωθούν ως προς όλους τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη δημοπρασία καθώς και για τους όρους, προϋποθέσεις, δεσμεύσεις και περιορισμούς της σύμβασης μισθώσεως.
Γίνεται μνεία και διακηρύσσεται ρητώς ότι η με ημερομηνία 30-11-2011 διακήρυξη διεξαγωγής δημοπρασίας και οι όροι που εμπεριέχει δεσμεύει απόλυτα τους ενδιαφερόμενους τους θεματιστές και υποψήφιους μισθωτές και τον υπερθεματιστή – μισθωτή

 

                                              

                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                                

ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


KEK_Dimou_Keratsiniou

επιστροφή στην κορυφή