Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 στην ελεύθερη παραλία Δραπετσώνας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 στην ελεύθερη παραλία Δραπετσώνας

Όλες οι εκδηλώσεις Στο περιβάλλον και στον πολιτισμό είναι αφιερωμένο το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 στην ελεύθερη παραλία Δραπετσώνας
- Όλες οι εκδηλώσεις

 

Στο περιβάλλον και στον πολιτισμό είναι αφιερωμένο το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Το φετινό ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ υλοποιείται στη Δραπετσώνα, στην ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων, που έγινε προσβάσιμη για πρώτη φορά μετά από τόσες δεκαετίες, ύστερα από τις συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής.
Με κεντρικό σύνθημα «η Δραπετσώνα και το Κερατσίνι "συναντούν" τη θάλασσα», οι νέοι αλλά και όλοι οι δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας θα έχουν την ευκαιρία για μία ολόκληρη εβδομάδα να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές δράσεις με παλμό και ζωντάνια.
Τα καλλιτεχνικά τμήμα του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, το οποίο κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
«Το φετινό ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι» αναφέρει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και προσθέτει: «Δημιουργήσαμε με πολλούς αγώνες την πρόσβαση στο χώρο των Λιπασμάτων και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η αρχή θα έχει και συνέχεια. Η θάλασσα ανήκει στους δημότες μας και δεν μπορεί κανένας να μας τη στερήσει».
Το πρόγραμμα του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 2012 έχει ως εξής:
- Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 8 το βράδυ δίδεται παράσταση λάτιν χορών.
- Την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα γίνει παρουσίαση του έργου των καλλιτεχνικών τμημάτων.
- Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς.
- Την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ σειρά έχουν τα θεατρικά δρώμενα.
- Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 8 το βράδυ η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους μοντέρνους – τζαζ, σύγχρονους και χιπ χοπ χορούς.
- Τέλος, το Σάββατο 16 Ιουνίου θα δοθεί η μεγάλη συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία της Αντιπεριφέρειας Πειραιά. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ.
Η πρόσβαση στην ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων Δραπετσώνας είναι πολύ εύκολη. Η πρόσβαση στον χώρο είναι πολύ εύκολη, από τον περιφερειακό Κερατσινίου Δραπετσώνας, ενώ η είσοδος πραγματοποιείται από τη δεύτερη πύλη. Ο χώρος εκδηλώσεων διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ , ενώ λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας Κερατσινίου Δραπετσώνας μεταφέρουν τους θεατές στον χώρο με τακτικά δρομολόγια.

επιστροφή στην κορυφή