Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Την Κυριακή 1η Ιουλίου ο ΣΚΑΪ και ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας καθαρίζουν την ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων

Την Κυριακή 1η Ιουλίου ο ΣΚΑΪ και ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας καθαρίζουν την ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με τοπικούς συλλόγους και φορείς της πόλης, διοργανώνουν καθαρισμό στην ελεύθερη παραλία Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.

 

Η παραλία βρίσκεται δίπλα στις παλιές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Λιπασμάτων και έγινε προσβάσιμη για τους δημότες αλλά και κατοίκους των όμορων περιοχών μετά από συντονισμένες δράσεις της Δημοτικής Αρχής.

Στην ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων υλοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ, μια «ομπρέλα» καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά και εφήβους.

Σημείο συνάντησης, η είσοδος της παραλίας Λιπασμάτων στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στις 10 το πρωί.

«Μετά από 80 ολόκληρα χρόνια οι δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας έχουν πρόσβαση στη δική τους θάλασσα. Αρκετά πια με τον αποκλεισμό των περιοχών μας, αρκετά με την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και προσθέτει: «Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ για τη βοήθεια. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Δεν είναι μια συμβολική πράξη, είναι μια ουσιαστική δράση καθαρισμού της παραλίας της Δραπετσώνας, μιας από τις ομορφότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου. Θα δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι κανένας δεν μπορεί να μας αποκλείσει από τις παραλίες μας, κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να τις χαιρόμαστε».

Γραφείο Τύπου
29 – 06 - 2012

επιστροφή στην κορυφή