Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τις συναντήσεις με τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των πολιτικών κομμάτων συνέχισε σήμερα η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την τροπολογία σχετικά με τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την πόλη μας.

Η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών» Π. Διαλινάκη και τον αντιδήμαρχο Μ. Θεόδοτο, συναντήθηκε με τον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Θεοχαρόπουλο.

Οι εκπρόσωποι του του Δήμου μας μετέφεραν και στον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα από τον οικιστικό ιστό. Παράλληλα ζήτησε τη σαφή θέση του κόμματός του για το ζήτημα, καθώς και την υιοθέτηση της σχετικής τροπολογίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συζήτηση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Από την πλευρά ο Θ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι κατανοεί τους αγώνες της τοπικής κοινωνίας για να μη συνεχίσει η πόλη μας να αποτελεί τον «φτωχό συγγενή» της Αττικής, δεχόμενη όλες τις οχλούσες δραστηριότητες της περιφέρειας. Ταυτόχρονα ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθεί με σαφήνεια τις επόμενες ημέρες για το σημαντικό ζήτημα της άμεσης μετεγκατάστασης των ρυπογόνων βιομηχανιών από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, καθώς και για την τροπολογία του Δημοτικού Συμβουλίου.

επιστροφή στην κορυφή