Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Τουρνουά Ποδοσφαίρου κατά των ναρκωτικών

Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για τη ζωή

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου με θέμα τις δράσεις κατά των ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας.». Στο Τουρνουά που διοργάνωσαν η ΔΗΚΕΠΑΚ, σε συνεργασία με τη Μέριμνα Ζωής Πειραιά, συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της πόλης, από την ομάδα του Πανιωνίου, από την ΑΔΕΔΥ, καθώς και ομάδα ηθοποιών.

Την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή. Ο «Βάσια», πιστός στο ραντεβού του, έδωσε για ακόμα μία φορά το παρών στη διοργάνωση και με τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο έδειξε ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στη ξεχωριστή διοργάνωση δεν μπορεί παρά να αφήνει μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση προς το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε το τουρνουά.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.Κ κ. Πρόδρομος Γιαννακίδης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο της Μέριμνας Ζωής κ Δημήτρη Θεοδωρουλέα για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
επιστροφή στην κορυφή