Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας να προσφέρουν αίμα και να στηρίξουν συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο της πανδημίας, ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά πολλοί συμπολίτες μας.

Από νωρίς το πρωί, στην πλατεία Κύπρου δεκάδες Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες, σπεύδουν στο Κέντρο Αιμοληψίας της κινητής μονάδας «Οδυσσέας» στην πλατεία Κύπρου (έναντι του δημαρχείου Κερατσινίου- Ελ. Βενιζέλου 200), όπου το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μπορέσουν να προσφέρουν το αίμα τους με ασφάλεια.
Ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος βρέθηκε στο σημείο της αιμοδοσίας, όπου συνομίλησε αρχικά με το προσωπικό και στη συνέχεια, μέσω βιντεοκλήσης, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Γιαννόπουλο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη σχετική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης και συμφώνησαν να συνεχιστούν και να αναπτυχθούν κι άλλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς με συνεργασία των δύο πλευρών.
Υπενθυμίζεται πως την αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό».
Η αιμοδοσία ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 25 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.
επιστροφή στην κορυφή