Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 3 & 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 3 & 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Δήμος μας πραγματοποίησε λίγο πριν τις μέρες των εορτών, διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 3 & 4 Δεκεμβρίου μεταξύ 9:30-16:30 στο χώρο του παλιού εργοστασίου Καχραμάνογλου. Εξυπηρετήθηκαν περίπου 1200 οικογένειες με βάση τις αιτήσεις των δικαιούχων.

Για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας, προσέρχονταν στο χώρο του εργοστασίου μετά από γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο όπου αναγραφόταν η ημέρα και η ακριβή ώρα προέλευσης. Τηρήθηκαν οι αποστάσεις λόγω Covid-19, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η εξυπηρέτηση των δημοτών έγινε χωρίς καμία αναμονή. Ο συνολικός χρόνος αναμονής και εξυπηρέτησης δεν ξεπερνούσε τα 10΄.

Παράλληλα, ακριβώς έξω από το χώρο διανομής υπήρχε λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας για να διευκολύνει όσους και όσες δεν είχαν μεταφορικό μέσο ενώ η δημοτική αστυνομία συντόνιζε την κυκλοφορία των οχημάτων για εκείνους που επέλεξαν να έρθουν με αυτοκίνητο.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκαν διανομές κατ’ οίκον σε 63 δημότες/ισσες που αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα ή άλλα προβλήματα υγείας και αδυνατούσαν να προσέλθουν στο χώρο.

Τέλος, τα νωπά προϊόντα που περίσσεψαν (κρέας, τυριά, οπωρολαχανικά) δόθηκαν στο κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου που σιτίζει άπορους συμπολίτες μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους εργαζόμενους για την υποστήριξη αυτής της δράσης.

επιστροφή στην κορυφή