Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠANTOΠΩΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠANTOΠΩΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει με αλληλεγγύη  και σεβασμό τη δράση του και τα Χριστούγεννα

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας συνεχίζει απρόσκοπτα τη πολύ σημαντική δράση του και στις ημέρες των εορτών προσφέροντας ουσιαστική ανακούφιση σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

 Ειδικότερα, έξι διανομές έχουν προγραμματιστεί και πραγματοποιούνται με είδη πρώτης ανάγκης και βρεφικές τροφές για το μήνα Δεκέμβρη σε άπορους συμπολίτες μας ενώ αρκετές φορές προκύπτει η ανάγκη εξυπηρέτησης και διανομής βασικών αγαθών και σε ευπαθείς δημότες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 Η σημασία της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου όλα αυτά τα χρόνια είναι παραπάνω από εμφανής. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι μόνο από το α’ εξάμηνο αυτού του έτους λαμβάνουν βοήθεια μηνιαίως μέσω παροχής βασικών ειδών 405 οικογένειες, ενώ το β΄ εξάμηνο προστέθηκαν επιπλέον άλλες 310.

 Σπουδαίο ρόλο σε αυτή την προσπάθεια διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι προσφέρουν καθημερινά υλική και ψυχοκοινωνική στήριξη, ενώ σημαντική είναι και η εθελοντική συνεισφορά των συνδημοτών μας .  

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια στηρίζει όσους και όσες πραγματικά το χρειάζονται. Ο Δήμος μας συνεχίζει, κυρίως με ίδιους πόρους, μέσα από πολύπλευρες δράσεις αλληλεγγύης, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη ανακουφίζοντας και στηρίζοντας εκατοντάδες πληττόμενους συνδημότες μας.

 Ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων η ανάγκη αυτή μεγιστοποιείται και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κανένας και καμία να μη στερηθεί τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.  Νιώθουμε καθήκον ως  Δημοτική Αρχή να βρισκόμαστε με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη.

Κανένας μόνος – Καμία μόνη.

επιστροφή στην κορυφή