Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Δωροεπιταγές σε άπορες οικογένειες

Τις προηγούμενες μέρες (16&17 Δεκεμβρίου) ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνέχεια των κοινωνικών του δράσεων και με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, προσέφερε  με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, δωροεπιταγές αξίας 50€ για super-market.

 Οι δωροεπιταγές αυτές δόθηκαν σε πάνω από 500 συνδημότες μας οι οποίοι δυστυχώς βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της ένδειας και αδυνατούν να αγοράσουν έστω και τα απολύτως απαραίτητα. Στους συνανθρώπους μας αυτούς, δόθηκε η δυνατότητα να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης, επιδιώκοντας να ανακουφίσουν τις οικογένειες τους έστω και κατ’ ελάχιστον ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών. 

 Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η δράση αυτή που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έλαβε χώρα στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου και τηρήθηκαν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως προβλέπεται.

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τις δημοτικές του υπηρεσίες, θέτει ως ύψιστη προτεραιότητα τον άνθρωπο και θα στέκεται πάντοτε, με ουσιαστικές δράσεις, στο πλάι εκείνων που το έχουν ανάγκη.

 Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος στην ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

επιστροφή στην κορυφή