Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΕΒΑ/FEAD).

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΕΒΑ/FEAD).

teva 1440x564 c

 Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ως εταίρος της σύμπραξής ΚΣ 42 Πειραιά και Νήσων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής  Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

 Η διανομή θα γίνει Τρίτη 13/04/2021 & Τετάρτη 14/04/2021:

 Ώρα: 8:00 – 16:00 στο γήπεδο των Σιταποθηκών, (γήπεδο Μπάσκετ)

 Δ/νση: Γαληνού 1, Άγιος Αντώνιος, Κερατσίνι ΤΚ 18756 Τηλ: 2104006860- 2104009093  εσωτ. 158, 157, 155

Λεωφορειακές γραμμές: 826 Πειραιάς- Αγ. Μηνάς, 824-825 Πειραιάς- Νεάπολη (Αγ. Αντώνιος) & η διαδημοτική λεωφορειακή γραμμή, στάση Σιταποθήκες                                                                   

  Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ, πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Για την αποφυγή της ταλαιπωρία τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν γραπτού μηνύματος που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο όπου θα αναγράφεται η ημέρα και η ακριβή ώρα προέλευσης τους.

  Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καρότσι μεταφοράς για τη μεταφορά των ειδών στην οικία τους. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση  ένταξης τους στο πρόγραμμα του ΕΕΕ (πρώην ΚΕΑ) για την ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον/την ωφελούμενη ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας:

  • Εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Αρχή και θα συνοδεύεται από δελτίο ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και τα παραπάνω έγγραφα που αφορούν τον ωφελούμενο.

  Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες- μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοιού COVID- 19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία.

 Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, κατά την προσέλευση και παραμονή των ωφελούμενων στο χώρο διανομής.

LOGO neo TEBA

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας