Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Με την πρόσφατη ψήφιση του Ν. 4830/2021 δίνεται η δυνατότητα μέχρι τις 31/12/2021 να γίνει η υποβολή δηλώσεων των ορθών στοιχείων για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με διαγραφή του συνόλου των προστίμων που προκύπτουν από τις διαφορές τετραγωνικών μέτρων και (παράλληλη) υποχρέωση των δηλούντων να καταβάλουν τα τέλη που αντιστοιχούν στα ορθά τετραγωνικά υπολογιζόμενα από 1/1/2020 με πρόστιμο 20% επί του ποσού που προκύπτει από τη διαφορά των τετραγωνικών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, που θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, για ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, τίτλους ιδιοκτησίας και τελευταίο Ε9.
Έντυπο της αίτησης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας – Υπηρεσίες Δημοτών- Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας ή στην είσοδο του Δημαρχείου επί της οδού Καραολή Δημητρίου.
Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αίτηση-δήλωση στην πλατφόρμα διαλειτουργικότητας της govHUB όταν και  εφ’ όσον τεθεί σε λειτουργία   για τους πολίτες.
 
Λόγω των επικείμενων μέτρων και ρυθμίσεων της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και προκειμένου ο Δήμος μας να συμβάλλει στην ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών όσοι πολίτες επιθυμούν να καταθέσουν τη αίτησή τους με φυσική παρουσία,  οι αιτήσεις με τα πλήρη δικαιολογητικά θα κατατίθενται απευθείας στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου.
επιστροφή στην κορυφή