Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (23-24/11) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (23-24/11) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)

 Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ως εταίρος της σύμπραξής ΚΣ 42 Πειραιά και Νήσων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

 Η διανομή θα γίνει Τρίτη 23/11/2021 & Τετάρτη 24/11/2021: Ώρα: 8:00 – 16:00 στο παλαιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου, Ταμπούρια Δ/νση: Κων/λεως 51 , Κερατσίνι ΤΚ 18756 Τηλ: 2104006860- 2104009093 εσωτ. 158, 157, 155 Λεωφορειακές γραμμές: 826 Πειραιάς- Αγ. Μηνάς, 824-825 Πειραιάς- Νεάπολη (Αγ. Αντώνιος) στάση Νερό & η διαδημοτική λεωφορειακή γραμμή, στάση Καχραμάνογλου.

 Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ, πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Για την αποφυγή της ταλαιπωρία τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν γραπτού μηνύματος που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο όπου θα αναγράφεται η ημέρα και η ακριβή ώρα προέλευσης τους. 

 Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καρότσι μεταφοράς για τη μεταφορά των ειδών στην οικία τους. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση ένταξης τους στο πρόγραμμα του ΕΕΕ (πρώην ΚΕΑ) για την ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον/την ωφελούμενη ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας: · Εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Αρχή και θα συνοδεύεται από δελτίο ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και τα παραπάνω έγγραφα που αφορούν τον ωφελούμενο.

 Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες- μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοιού COVID- 19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, κατά την προσέλευση και παραμονή των ωφελούμενων στο χώρο διανομής.

LOGO neo TEBA      teva 1440x564 c

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας