Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" ΤΗΣ ΑΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" ΤΗΣ ΑΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

 Πρώτος αγώνας για τους αθλητές της κολυμβητικής ομάδας της Αθλητικής  Ένωσης Κερατσινίου για τον θερινό κύκλο και με πλήρη παρουσία θεατών μετά από πολύ καιρό,  με την εφαρμογή των νέων αγωνιστικών πρωτοκόλλων , το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

 Οι κολυμβητές της αγωνιστικής μας ομάδας  συμμετείχαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου , στους  διασυλλογικούς αγώνες 21α Τσετσελεια, όπου συμμετείχαν 910 αθλητές, συμμετοχή ρεκόρ για την εποχή και οι μικροί κολυμβητές της  προαγωνιστική μας ομάδας,  συμμετείχαν στο 1ο Family Cup, στο δημοτικό κολυμβητήριο Ζωγράφου, όπου συμμετείχαν 380 αθλητές . 

 Στους αγώνες του Περιστερίου η Αθλητική Ένωση Κερατσινίου συμμετείχε με 23 αθλητές και στους αγώνες στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο  με 18 Αθλητές  

 Ο τελικός απολογισμός για την αγωνιστική ομάδα ήταν 6 μετάλλια ( δύο χρυσά, 1 αργυρό, τρία χάλκινα) αλλά και πολλές θέσεις στην πρώτη 8αδα των αγωνισμάτων  και για την προ-γωνιστική 16 μετάλλια (οχτώ  χρυσά, τέσσερα αργυρά, τέσσερα χάλκινα) . Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές τους αλλά βεβαίως και στους γονείς τους, που τους στηρίζουν σε κάθε βήμα του κάνουν .  

20220410 ΑΕΚΕΡ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2   thumbnail 20220410 ΑΕΚΕΡ ΑΓΩΝΕΣ ΙΛΙΣΙΑ   thumbnail 20220410 ΑΕΚΕΡ ΑΓΩΝΕΣ ΙΛΙΣΙΑ 3

επιστροφή στην κορυφή