Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Την Παρασκευή (20/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη και τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο.

 Στη συνάντηση ο Δήμαρχος επισήμανε τη σημαντική καθυστέρηση που υπάρχει στην υλοποίηση νέων έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και αφορούν τον Δήμο.

 Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Σκλαβενίτη που η μελέτη του ξεκίνησε το 2016, προϋπολογισμού 16.000.000€, που η υλοποίηση του είναι κρίσιμη για την πόλη. Ένα έργο που θα αντιμετωπίσει ριζικά τα πλημμυρικά φαινόμενα που εδώ και δεκαετίες εκδηλώνονται στην περιοχή μας και βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την περιουσία των δημοτών. Την ανακατασκευή του γηπέδου «Ι. Βάζος» στην Δραπετσώνα προϋπολογισμού 5.000.000€ που η σημερινή του εικόνα είναι απαράδεκτη. Την ασφαλτόστρωση δρόμων του κέντρου της πόλης προϋπολογισμού 1.500.000€.

 Ο Δήμαρχος επισήμανε την αναγκαιότητα της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την δημοπράτηση αυτών των έργων. Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε σε αυτή την κατεύθυνση. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ.α. Σταυρούλα Αντωνάκου.

επιστροφή στην κορυφή