Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ STRONG ME

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ STRONG ME

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κερατσινίου–Δραπετσώνας συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στις δράσεις του κινήματος «Strong Me» για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Συνολικά 56 φορείς απ’ όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν το κοινό για την βία κατά των γυναικών. 

Έχοντας ως όχημα την καρτ ποστάλ «Παράθυρο» που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου, τα στελέχη του Κέντρου σας καλούν να συμμετέχετε στη δράση ευαισθητοποίησης με τίτλο “Η ζωή σου αξίζει. Μίλησέ μας”. 

Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθεί συμβολικά το αποτύπωμα που αφήνει στις ζωές των γυναικών, η συνεργασία τους με το Συμβουλευτικό Κέντρο.

Μέσα από τη δράση, οι συμμετέχοντες/ουσες έρχονται σε επαφή με τους στόχους και τις αξίες της συμβουλευτικής με την οπτική του φύλου και βρίσκουν νέες διαδρομές ενδυνάμωσης που οδηγούν στην ατομική και συλλογική βελτίωση της ζωής. 

Επιπλέον την Κυριακή 19 Μαΐου θα ενώσουμε τις φωνές μας με την εικαστική συλλογικότητα The Red Boat Projects. Τα μέλη της θα μας καλέσουν να συνδεθούμε με τη ζωή πέρα από το φόβο, την ενοχή και την ανασφάλεια με εφαλτήριο τον στίχο «Ζωή; Φυσικά θα τη ζήσω» της Μάγιας Αγγέλου και με αποσπάσματα από γυναίκες που εμπνέουν με τη ζωή και τη σκέψη τους. Η ποιήτρια, μας εμπνέει να αγκαλιάσουμε τη ζωή. Γιατί Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. 

Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας Δήμου Αθηναίων

17 Μαΐου (4-7 μμ), 18 & 19 Μαΐου 2024 (10.00 - 7.00μμ) είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις, τις προβολές, τις ομιλίες, τη συναυλία υποστήριξης καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.strong-me.com

 

BANNER ESPA 2027

επιστροφή στην κορυφή