Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

"ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ" ΣΤΟ "ΠΑΡΚΟ - ΘΕΑΤΡΟ"

"ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ" ΣΤΟ "ΠΑΡΚΟ - ΘΕΑΤΡΟ"

Στον δημοτικό κινηματογράφο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ συνεχίζονται οι βραδιές ΠΑΡΚΟ - ΘΕΑΤΡΟ και αυτή την Τετάρτη 10 Ιουλίου φιλοξενούμε την Θεατρική ομάδα Αστέγων walkabout με την παράσταση "ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ".

Τα κείμενα της παράστασης παρουσιάζουν τις επιθυμίες, τις αγωνίες και τα πάθη μας, με χιούμορ αλλά και με φιλοσοφική διάθεση παραθέτοντας τα στερεότυπα, που έχουμε ως κοινωνία και που αρκετές φορές τα συντηρούμε στην προσπάθειά μας να γίνουμε αρεστοί, πάντα σε συνάρτηση με το προσωπικό υπόβαθρο, τις διαφορετικές εμπειρίες και καταβολές μας. Και τελικά τι αξίζει να υπερασπιζόμαστε;

Λίγα λόγια για την "Walkabout": Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας, που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε μέρα τα μέλη της στην προσπάθεια τους να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους επιχειρούν μέσα από θεατρικές τεχνικές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να κινητοποιηθούν και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Σε κάθε τους παράσταση μας υπενθυμίζουν ότι η αδυναμία μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη παραδίδοντας μαθήματα θέλησης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ για την ενίσχυση της Δομής «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal society

Ώρα έναρξης 21.00

perastekosme

επιστροφή στην κορυφή