Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Ανοιχτό Διάλογο με τους δημότες ξεκινά η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Ανοιχτό Διάλογο με τους δημότες ξεκινά  η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Μέσω της ψηφιακής πύλης blog.keratsini-drapetsona.gr

__Banner

Στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας www.keratsini-drapetsona.gr, σχεδιάσαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας, έναν «ανοιχτό διάλογο» με τους δημότες που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση  blog.keratsini-drapetsona.gr

Μέσα από αυτό τον ιστότοπο, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους πολίτες να καταθέτουν τις απόψεις, τις απορίες και τα σχόλια τους για όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο, μέσω μιας σύγχρονης και διαδραστικής μορφής επικοινωνίας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων πολιτών στην ηλεκτρονική σελίδα, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά. Μόλις πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη επιβεβαίωση των στοιχείων, αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του χρήστη. Από το σημείο αυτό, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο εγγεγραμμένο μέλος, που μπορεί πλέον να καταχωρεί τα κείμενα του στη βάση δεδομένων και να τα βλέπει να δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατό.

Ο διάλογος με τους πολίτες έχει ξεκινήσει, καθώς κάθε κείμενο έχει τη δυνατότητα να δέχεται σχόλια, παρεμβάσεις και περαιτέρω τοποθετήσεις σχετικές με το θέμα.

Για την ευκολότερη πρόσβαση των πολιτών, η υπηρεσία υποστηρίζεται με σχετικό link «Ανοιχτός Διάλογος» από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο

Γόνιμο Έδαφος - Πολυχώρος Λιπασμάτων

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Your Europe - Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας