Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν τα Καραισκάκεια 2012

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν τα Καραισκάκεια 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις Καραισκάκεια 2012.

Η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας  και πλήθος δημοτών, τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου αγωνιστή της Ελληνικής επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι και στην συνέχεια ο Δήμαρχος της πόλης, Λουκάς Τζανής, παρέδωσε στεφάνι στο στρατηγείο  του οπλαρχηγού στο ναό του Αγίου Νικολάου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε τέτοιες εκδηλώσεις μνήμης οφείλουμε όλοι να δίνουμε το παρόν και να τιμούμε τους ανθρώπους που μας προσέφεραν την ελευθερία που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε. Δεν θα πρέπει λοιπόν στο μέλλον να παρατηρηθούν απουσίες από τέτοιες ημέρες μνήμης, σε οποιοδήποτε χώρο κι αν ανήκουν εκείνοι που απουσιάζουν. Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες  της λήθης τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε πανηγυρική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου που περιελάμβανε χορωδιακά και ορχηστρικά  σχήματα αλλά και παραδοσιακούς χορούς.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό κάνοντας αναφορά στο χθες και το σήμερα των οικονομικών προβλημάτων της χώρας αλλά και για εκείνους που τα δημιούργησαν.

επιστροφή στην κορυφή