Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Με επιτυχία υλοποιείται το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012» του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Με επιτυχία υλοποιείται το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012» του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας
Σχεδιασμός – επίβλεψη: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού Κερατσινίου Δραπετσώνας

    

Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι 2012» του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας που σχεδίασε και υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αναψυχής.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών, ομαδοποιημένα κατά φύλο και ηλικία. Τα παιδιά και οι έφηβοι συμμετέχουν σε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, πινγκ πονγκ , ρυθμική, πολεμικές τέχνες, αερόμπικ και στίβο.
Τα παιδιά προσέρχονται στις 7.30 το πρωί, οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 9 και ολοκληρώνονται στις 2 μετά το μεσημέρι. Για όσα παιδιά προβλέπεται φύλαξη, η παραμονή τους παρατείνεται μέχρι τις 5 το απόγευμα, με προβολές ταινιών και άλλες δράσεις.
Το πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι 2012» υλοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.
«Το Αθλητικό Καλοκαίρι 2012 είναι μια καλοκαιρινή όαση για τα παιδιά» επισημαίνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής. «Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι, αθλούμενα, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Ειδικά με το πρόγραμμα φύλαξης που εφαρμόζουμε, βοηθάμε τις οικογένειες να ρυθμίζουν το χρόνο τους, ειδικά όταν εργάζονται και οι δύο γονείς. Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι, τα οικονομικά των περισσοτέρων οικογενειών δε βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, όλο και λιγότερες οικογένειες έχουν τη δυνατότητα πια να πάνε διακοπές, οπότε το summer camp της ΔΗΚΕΠΑ είναι μια ουσιαστική διέξοδος και μια βοήθεια για τις οικογένειες του Δήμου μας».

επιστροφή στην κορυφή