Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΨΟΚΟΛΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΨΟΚΟΛΗ

59625db612310396fe8256eac7f34376_L

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σ' αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων σας. Κυρίως όμως εύχομαι να κρατήσετε σαν πανάκριβο φυλαχτό τη δημιουργικότητά σας. «Με λογισμό και μ' όνειρο» και με πολλή δουλειά είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει ο τροχός.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, και ιδιαίτερα για τον τόπο μας, το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας. Χώρος ανάπτυξης νέων και καινοτόμων ιδεών.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες για ασφαλείς και λειτουργικές κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσαμε τις υπάρχουσες σχολικές υποδομές, ώστε όλοι εσείς οι μαθητές της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου να αφοσιωθείτε απρόσκοπτα στη μελέτη σας και να γίνετε καλύτεροι από εμάς. Βέβαια, η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.


Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας
Λουκάς Ν. Τζανής

img059

Για την καινούργια σχολική χρονιά που ξεκινάει με όνειρα και ελπίδες, εύχομαι στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Αγαπητοί μαθητές,
Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει και φέτος, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον. Μέσα από την εκπαίδευση, διαμορφώνετε προσωπικότητα, αποκτάτε γνώσεις, αρχές και αξίες, που θα σας βοηθήσουν να πορευθείτε και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,
Σας απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου ώστε και η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά δημιουργική και να δώσει τις επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, που κάθε χρόνο έχει πανελλαδικά παρουσιάσει.

Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους.

Αντιδήμαρχος Παιδείας
Πέτρος Καψοκόλης

επιστροφή στην κορυφή