Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Λουκάς Τζανής :«Έχουμε στο πλάνο μας να  δημιουργήσουμε κοινωνικό φυσιοθεραπευτήριο. Μέχρι να υλοποιηθεί η δράση αυτή, προγραμματίσαμε με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, να προσφέρουν οι φυσιοθεραπευτές μας εξυπηρέτηση σε κοινωνικά περιστατικά που βιώνουν αποκλεισμό από αυτές τις παροχές. Αυτό γίνεται  με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές  γι αυτό».

Η παροχή φυσιοθεραπείας στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, συνεχίζεται και τα μέλη τους απολαμβάνουν δωρεάν φυσιοθεραπείες. Μάλιστα σε μερικά από  τα ΚΑΠΗ μας, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης  ανάλογων μηχανημάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι  φυσιοθεραπευτές μας, πέρα από τα μέλη των ΚΑΠΗ έχουν εξυπηρετήσει  και έκτακτα περιστατικά απόρων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, οι οποίοι μένουν δίπλα στα ΚΑΠΗ και έχουν ζητήσει την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών.

Επιπλέον με την συμβολή των νέων φυσιοθεραπευτών, οι οποίοι έχουν προσληφθεί  με πεντάμηνη σύμβαση με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, η προσφορά φυσιοθεραπείας   σε κοινωνικά περιστατικά έχει αυξηθεί.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής έκανε λόγο για αναγκαιότητα αυξημένης παροχής  κοινωνικών υπηρεσιών στα ΚΑΠΗ και μας δήλωσε:

«Έχουμε στο πλάνο μας να  δημιουργήσουμε κοινωνικό φυσιοθεραπευτήριο. Μέχρι να υλοποιηθεί η δράση αυτή, προγραμματίσαμε με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, να προσφέρουν οι φυσιοθεραπευτές μας εξυπηρέτηση σε κοινωνικά περιστατικά που βιώνουν αποκλεισμό από αυτές τις παροχές. Αυτό γίνεται  με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές  γι αυτό.

Είχαμε δεσμευτεί, για  την παρουσία γιατρού στα ΚΑΠΗ, προκειμένου να απαλύνουμε όσο μπορούμε τις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας. Αυτό το πετύχαμε.

Επόμενο στόχος είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες στα  ΚΑΠΗ μας, για  να κρατήσουμε  τον ηλικιωμένο συμπολίτη μας, ενεργό, αυτόνομο και ισότιμο άτομο στην κοινότητα».
επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι

Δημοτικό Κολυμβητήριο

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Logo Διαύγεια

Κέντρο Διαβίου Μάθησης Δήμους Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Your Europe Logo