Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτωντην Πέμπτη 8 Μαϊου στις 18.00 μμ. στον σταθμό της Πλατείας Λαού.

Τα ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα σε όλους, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν και να το επιστρέψουν στην συνέχεια σε κάποιον από τους σταθμούς. Η χρήση του συστήματος θα γίνεται με ειδική ηλεκτρονική κάρτα που θα προμηθεύονται οι πολίτες από τον Δήμο ή από την ιστοσελίδα του συστήματος στην διεύθυνση: http://keratsini-drapetsona.easybike.gr

Πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική και ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των ποδηλάτων στους σταθμούς σε πραγματικό χρόνο παρέχονται στην ιστοσελίδα του συστήματος

Με σκοπό την γνωριμία των χρηστών με το σύστημα, ο Δήμος θα προσφέρει στους 100 πρώτουςενδιαφερόμενους μια ηλεκτρονική κάρτα πρόσβασης με δωρεάν ετήσια συνδρομή. Γιανα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων και να είστεστους πρώτους εκατό χρήστες που θα αποκτήσουν δωρεάν την ηλεκτρονική κάρταπρόσβασης, καλέστε και δηλώστε το όνομα σας στα παρακάτω τηλέφωνα κ. Παπακώστας Γιώργος 6942802090 και κ. Λυκουσάς Αλέκος 6909862506.

Επιπλέον άλλες 100 ηλεκτρονικές κάρτες πρόσβασης θα δοθούν δωρεάν σε άτομα που ανήκουνσε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μετά από αίτησή τους στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και σύμφωνα με οικονομικά κριτήρια.

Σχετικές πληροφορίες στα τηλ.2104630144-145.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι

Δημοτικό Κολυμβητήριο

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Logo Διαύγεια

Κέντρο Διαβίου Μάθησης Δήμους Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Your Europe Logo