Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Κλιμάκιο του Δήμου με μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού « Πόρτο Λεόνε», επισκέφτηκαν τα Ειδικά Σχολεία Κερατσινίου και Δραπετσώνας.

Κλιμάκιο του Δήμου με μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού « Πόρτο Λεόνε», επισκέφτηκαν τα Ειδικά Σχολεία Κερατσινίου και Δραπετσώνας.

Λουκάς Τζανής: «Η ανθρώπινη επαφή είναι ό,τι πολυτιμότερο μας απομένει σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή. Ας δείχνουμε σε όλους την αγάπη μας, κρατάει ζωντανή την ελπίδα για καλύτερες μέρες, χαμογελαστές για όλους  μας».

Τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, κλιμάκιο του Δήμου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Μαρία Σενικίδου, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών   κ. Λέτα Γαβαλά πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου και στο 1ο Ειδικό Σχολείο Δραπετσώνας, μαζί με μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού « Πόρτο Λεόνε»,

Για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ ΟΦΣΠ, προσέφερε στα παιδιά των δύο Ειδικών σχολείων φόρμες και γραφική ύλη, δίνοντας χαρά στους μικρούς φιλάθλους.

Όπως μας τόνισαν τα μέλη του Συνδέσμου δεν  ήταν δυνατόν να μην είμαστε εδώ όταν μας ήθελαν τα παιδιά. Στα παιδιά αυτά που είναι καθημερινά νικητές της ζωής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Τζανής ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο  Φιλάθλων Ολυμπιακού « Πόρτο Λεόνε» για την ευαισθησία που επιδεικνύουν , ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση και έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Η ανθρώπινη επαφή είναι ό,τι πολυτιμότερο μας απομένει σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή. Ας δείχνουμε σε όλους την αγάπη μας, κρατάει ζωντανή την ελπίδα για καλύτερες μέρες, χαμογελαστές για όλους  μας».
επιστροφή στην κορυφή