Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Κυριακάτικες Επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Κυριακάτικες Επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Μαϊου 2014 το πρόγραμμα «Κυριακάτικες Επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής», που διοργάνωσε φέτος ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και συγκεκριμένα το τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού με μεγάλη επιτυχία, με την επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών. Ήταν η ένατη κατά σειρά επίσκεψη μετά από εκείνες που προηγήθηκαν σε Μουσείο Ακρόπολης, Αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας, Ιστορικό Μουσείο, Πλανητάριο, Πολεμικό Μουσείο, Βυζαντινό Μουσείο, Θέατρο Διονύσου- Περίπατος στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με την συμμετοχή πολλών δημοτών μας, που αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Δήμος μας να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου μας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η πρωτοβουλία για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος ανήκει στην υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων, κα. Αργυρώ Αναγνωστάκη, η οποία συνόδεψε τους συμμετέχοντες και στην τελευταία επίσκεψη, κατά την οποία με την βοήθεια ξεναγού γνώρισαν την ιστορία που κρύβουν τα νομίσματα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Τους επισκέπτες χαιρέτησε ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής, κατά την αναχώρησή τους από την πλατεία Κύπρου και υποσχέθηκε ανανέωση του προγράμματος από τον Σεπτέμβριο.

επιστροφή στην κορυφή