Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Δήλωση του Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα Ελλάδας»:

Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και χωρίς καμία διαβούλευση να επιβάλλει την δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων των Δήμων.

Τα χρήματα αυτά, είναι χρήματα των δημοτών και είναι απαραίτητα για την λειτουργία των Δήμων και την στήριξη των οικογενειών που δοκιμάζονται από την ανεργία και την φτώχεια. Άλλωστε, η επιλογή αυτή δεν μπορεί να δώσει ουσιαστική λύση στην πιστωτική ασφυξία της χώρας. Περιμένουμε, ελπίζουμε και είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σε επιλογές της κυβέρνησης που θα δίνουν οριστική διέξοδο στην οικονομική ασφυξία, ακόμα και στην περίπτωση που  χρειαστεί να προχωρήσει σε στάση πληρωμών και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, προτάσσοντας τις ανάγκες του λαού έναντι των εκβιαστών τοκογλύφων της ΕΕ και του ΔΝΤ.

επιστροφή στην κορυφή