Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 635

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας συνεχίζει να βρίσκεται και τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω των δομών αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει. 
Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας συνεχίζει, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ήδη, ξεκίνησε την επιπλέον ενίσχυση των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να κάνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους ανθρώπους τους.

Συγκεκριμένα, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μοιράζονται σε εκατοντάδες ωφελούμενα νοικοκυριά, προϊόντα πρώτης ανάγκης (κρέας, ελαιόλαδο, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λαχανικά, κονσέρβες, μπισκότα, ζάχαρη, αλάτι, αβγά, φρυγανιές, αλεύρι, ντοματοχυμοί, σαμπουάν κ.λπ.). Παράλληλα, δίνονται σε ωφελούμενους του β’ εξαμήνου, δωροεπιταγές για ψώνια σε γνωστή αλυσίδα σούπερ- μάρκετ, καθώς και δωροεπιταγές στα παιδιά των ωφελούμενων του α’ και του β’ εξαμήνου, για είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών. 
Σε ό,τι αφορά το κοινωνικό συσσίτειο, αυτό συνεχίζει και μέσα στις γιορτές την απρόσκοπτη λειτουργία του προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε δεκάδες συνδημότες μας, ενώ θα προσφέρει παράλληλα εορταστικά γεύματα και γλυκίσματα. Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για μοναδικούς ωφελούμενους, οι οποίοι έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Φέτος, επίσης, υπάρχει πρόβλεψη για διανομή φαγητού και πακέτων σε αστέγους, με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή.
Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας δημότες των ευπαθών ομάδων. Συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου, στις 6.00μ.μ., στο θέατρο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ, θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση για τα παιδιά του κοινωνικού παντοπωλείου ( α' και β' εξαμήνου ) και στις 19 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ, ο Δήμος μαζί με την ΜΚΟ Σχεδία, διοργανώνουν στο κέντρο ΡΟΜΑ, γιορτή με παραμύθια και κεράσματα. 
Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη.

επιστροφή στην κορυφή