Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ «Π. ΦΥΣΣΑ»

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ «Π. ΦΥΣΣΑ»

Μετά από τρία χρόνια γραφειοκρατικών εμποδίων και δυσκολιών, δόθηκε το «πράσινο φως» και τοποθετήθηκαν στην οδό Παύλου Φύσσα οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων στον Δήμο μας.

Πρόκειται για ένα έργο με 9 συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης που αντικαθιστούν 47 κάδους απορριμμάτων που υπήρχαν στην οδό Π. Φύσσα.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από δημοτικούς πόρους και πρόκειται να αναβαθμίσει τον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης. Άλλωστε αυτό, ήταν πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου.

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση που προσφέρουν οι υπόγειοι κάδοι, προσφέρουν επίσης, βέλτιστη λειτουργικότητα, συλλέγουν τα σκουπίδια κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και μας απαλλάσσουν από τη δυσάρεστη μυρωδιά σε κάθε γωνία του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τις πηγές μόλυνσης μέσα στην πόλη.

Η σωστή αποκομιδή σκουπιδιών αποτελεί κομβικό σημείο σήμερα, για κάθε πόλη που σέβεται τους πολίτες της. Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή στοχεύει το επόμενο διάστημα να τοποθετηθούν υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων σε επίκαιρα σημεία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες υγιεινής αποθήκευσης των απορριμμάτων.

επιστροφή στην κορυφή