Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ LED Ο ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ LED Ο ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται μέρα με την ημέρα, οι εργασίες αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας, με φωτιστικά LED, για μια πόλη πιο φωτεινή και ασφαλή. Το μεγάλο αυτό έργο, εκτός από την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, θα συμβάλλει στη σοβαρή εξοικονόμηση οικονομικών και ενεργειακών πόρων για τον Δήμο μας, ενώ τα περιβαλλοντικά οφέλη θα είναι εξίσου μεγάλα.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση όλων των παλαιού τύπου φωτιστικών της πόλης και πρόκειται να ολοκληρωθεί τους προσεχείς μήνες.

Τα φωτιστικά LED έχουν πολλαπλά οφέλη, τόση για την ποιότητα φωτισμού, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας με μικρότερη ισχύ. Συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετηθούν συνολικά 6.035 φωτιστικά. Πρόκειται για φωτιστικά οδοφωτισμού με βραχίωνα, καθώς και φωτιστικά αρχιτεκτονικού τύπου για πλατείες και κοινόχρηστους χώρους. Στις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους θα αντικατασταθούν και τοποθετηθούν 1.104 νέοι ιστοί 4 μέτρων. Η ετήσια εξοικονόμηση του Δήμου ανέρχεται περίπου στα 700.000 ευρώ, ενώ η εξοικονόμηση ενέργειας περίπου στις 4.500.000 kwh ετησίως.

Με το συγκεκριμένο έργο, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας εξασφαλίζει ένα σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό δίκτυο οδοφωτισμού.

επιστροφή στην κορυφή