Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες, απαραίτητες για την πρόληψη και αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας υπόψη τις σχετικές υποδείξεις του ΕΟΔΥ, ο Δήμος μας προετοιμάζει, από τη μεριά του, την επόμενη ημέρα. Την επαναλειτουργία δηλαδή των σχολείων της πόλης. Και σε αυτή τη συγκυρία συμπαραστέκεται στις ανάγκες των μαθητών, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ετοιμάζονται μάλιστα για τις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς επίσης και των εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, οι δυνάμεις του Δήμου προχώρησαν στην απολύμανση των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ολοκληρώνεται επίσης, η διανομή αντισηπτικών, μέσω των σχολικών επιτροπών αλλά και του υπουργείου Παιδείας καθώς και υλικών για καθαρισμό των χώρων, όπως και των απαραίτητων μέσων υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν, στις τάξεις των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βάσεις αντισηπτικών, ώστε αυτά να είναι πιο λειτουργικά στη χρήση τους.

Είμαστε πάντα στο πλευρό μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων, σε αυτό που μας αναλογεί. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες προς όφελος όλων των κατοίκων της πόλης, .
Πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής παραμένει η εξασφάλιση των παραμέτρων και των συνθηκών που θα διασφαλίσουν την υγεία όλων. Για να τα καταφέρουμε, προαπαιτούμενο είναι η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία όλων μας.

 
επιστροφή στην κορυφή