Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας υλοποιώντας το σύμφωνο συνεργασίας με το Υπουργείο Εργασίας, αρ. πρωτ. 0.1886/Οικ.3.351 (Αθήνα 04-02-2010), προτίθεται να προχωρήσει στην υλοποίηση των δράσεων που περιλαμβάνει η λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά.


Στο ανωτέρω σύμφωνο συνεργασίας περιλαμβάνονται δράσεις που προϋποθέτουν την προμήθεια των κάτωθι υλικών και παροχή υπηρεσιών.

Α) Προμήθεια έντυπου και λοιπού εκπαιδευτικού υλικού (σχολικά βοηθήματα - βιβλία - παραμύθια – παιχνίδια - γραφική ύλη) για το Κέντρο Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 11.894,77 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α 23%)

Β) Προμήθεια ειδών ένδυσης για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων (παιδιά-έφηβοι) του κέντρου Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 14.810,06 € ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%)

Γ) Προμήθεια φαρμάκων και λοιπού φαρμακευτικού υλικού για τον εξοπλισμό φαρμακείου του κέντρου Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 3.742,79 € (πλέον Φ.Π.Α.)

Δ) Ανάθεση σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών της υποστηρικτικής διδασκαλίας μαθημάτων Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου καθώς και μαθημάτων ξένων γλωσσών, σε μαθητές του κέντρου Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 10.799,56 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%)

Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή που θα προσκομίσει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών στο τηλέφωνο 213-2074699 και 213-2074700 (Κος Τζούλιας Παναγιώτης).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μας δώσουν ενσφράγιστες προσφορές. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τρίτη 27/03/2012 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των σχετικών μελετών από τα σχετικά συνημμένα.


Ο Δήμαρχος
Λουκάς Ν. Τζανής
επιστροφή στην κορυφή