Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να αναθέσει σε εταιρεία απολύμανσης, την εργασία απεντόμωσης των Δημοτικών κτιρίων, ΚΑΠΗ και βιβλιοθηκών του Δήμου, για το έτος 2012.

Η απεντόμωση θα γίνει για την καταπολέμηση διαφόρων εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς κ.α), με ψεκασμό των φρεατίων αποχέτευσης, χώρων κτιρίων και λοιπών χώρων με κατάλληλο εντομοκτόνο σκεύασμα.

Η απεντόμωση θα γίνει στα δημοτικά κτίρια, τα ΚΑΠΗ και τις βιβλιοθήκες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και θα γίνουν δύο (2) ολοκληρωμένες εφαρμογές (ψεκασμοί) ετησίως, άνοιξη και φθινόπωρο.
Η συνολική δαπάνη της εργασίας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 4.477,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%)
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699 & 213-2074700 (Κος Τζούλιας Παναγιώτης) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.keratsini-drapetsona.gr
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μας δώσουν ενσφράγιστες οικονομικές προσφορές. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τρίτη 17/04/2012.


                                                                                                                                  Ο Δήμαρχος
                                                                                                                              Λουκάς Ν. Τζανής

Ακριβές Αντίγραφο
Η προϊσταμένη Γραμματείας

επιστροφή στην κορυφή