Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: "Προμήθεια βιβλίων για τις ανάγκες των Δημοτικών Βιβλιοθηκών και στην προμήθεια ειδών – υλικών λογοθεραπείας και διαγνωστικών τεστ για τις ανάγκες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το έτος 2014"

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην προμήθεια βιβλίων για τις ανάγκες των Δημοτικών Βιβλιοθηκών  και στην προμήθεια ειδών – υλικών λογοθεραπείας και διαγνωστικών τεστ για τις ανάγκες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το έτος 2014.

Οι τίτλοι των βιβλίων και οι περιγραφή των ειδών - υλικών λογοθεραπείας περιλαμβάνονται   στην μελέτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 11.081,38 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 6,5% - 23%)

Ειδικότερα κατανέμεται σε δύο ομάδες:

Ομάδα Α   - Περιλαμβάνει την  προμήθεια βιβλίων για τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του   Κερατσινίου-Δραπετσώνας  και η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό  των 9.956,50  ευρώ. (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 6,5%)

Ομάδα Β   - Περιλαμβάνει την  προμήθεια ειδών και υλικών για τις ανάγκες της υπηρεσίας πρόληψης και ειδικών θεραπειών του Δήμου και η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό  των 1.124,88 ευρώ. (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%)

Οι υποψήφιοι προμηθευτές  μπορούν να καταθέσουν προσφορά για το σύνολο ή για μέρος των ειδών που περιγράφονται στη μελέτη. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει ανά είδος.

Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή που θα προσκομίσει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699  & 213-2074755  (Κος Τζούλιας Παναγιώτης) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.keratsini-drapetsona.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες  προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού που επισυνάπτεται στην μελέτη. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τετάρτη  26/11/2014.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Ελένη Καπουσίζογλου
επιστροφή στην κορυφή