Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προμήθεια 20 ΑΔΔΥ (Ασφαλείς Διατάξεις Δημιουργίας Υπογραφής) τύπου USB Tokens

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην προμήθεια  20 ΑΔΔΥ (Ασφαλείς Διατάξεις Δημιουργίας Υπογραφής) τύπου USB Tokens με το απαραίτητο συνοδευτικό λογισμικό. Οι ΑΔΔΥ θα χρησιμοποιούνται ως φορείς «δεδομένων δημιουργίας ηλεκτρονικής υπογραφής» (ιδιωτικά κρυπτογραφικά κλειδιά) και ψηφιακών πιστοποιητικών για τα «δεδομένα επαλήθευσης ηλεκτρονικής υπογραφής». Οι Ασφαλείς Διατάξεις Δημιουργίας Υπογραφής είναι συσκευές οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής και αποθήκευσης των ψηφιακών πιστοποιητικών των χρηστών σε ασφαλές προστατευμένο χώρο.

Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ.

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των  984,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου   Φ.Π.Α  23%)

Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή που θα προσκομίσει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699  & 213-2074755  (Κος Τζούλιας Παναγιώτης) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.keratsini-drapetsona.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες  προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τετάρτη 03/12/2014.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

  Ελένη Καπουσίζογλου

επιστροφή στην κορυφή