Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    

Η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διακηρύσσει ότι στις 11 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π:μ έως 11:30 π:μ ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ειδών σίτισης για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των ΚΑΠΗ και της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 67.904,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 13%-23%) και θα βαρύνει τους Κ.Α. 15.6481.0017, 15.6481.0018, 15.6481.0024 του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας του οικονομικού έτους 2014.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν προσφορά είτε για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών είτε για μέρος αυτών. Δε θα λαμβάνεται υπόψη προσφορά η οποία θα δίδεται για μέρος μόνο των ποσοτήτων του κάθε είδους τροφίμου.

Η διάρκεια της σύμβασης που θα προκύψει ορίζεται το χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της. Είναι δυνατή η παράταση της σύμβασης με τους ίδιους όρους της αρχικής, και για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός (1) μήνα.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Ελ.Βενιζέλου 200 και Μ. Ασίας) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν εγγυητική επιστολή σε ποσοστό 2% του αντίστοιχου προϋπολογισμού των υπό προμήθεια ειδών, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Έλληνες και αλλοδαποί προμηθευτές, Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί και Ενώσεις προμηθευτών.

Πληροφορίες δίνονται από το αρμόδιο τμήμα προμηθειών του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 213-2074699.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΥΣΙΖΟΓΛΟΥ

επιστροφή στην κορυφή