Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προμήθεια μηχανημάτων Γυμναστικής για τα Δημοτικά Γυμναστήρια

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

   

Η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διακηρύσσει ότι στις 18 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ έως 10:30 π.μ ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια αθλητικών οργάνων για τα Δημοτικά Γυμναστήρια του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το έτος 2014 .

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 17.533,65 ευρώ (συμπ. Φ.Π.Α 23%) και θα βαρύνει τον ΚΑ. 15.7135.0014 με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων Γυμναστικής για τα Δημοτικά Γυμναστήρια» του σκέλους των εξόδων του Δημοτικού Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2014

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελ.Βενιζέλου 200 και Μ.Ασίας) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ .

Οι υποψήφιοι προμηθευτές πρέπει να καταθέσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό 2 % επί της συνολικής ενδεικτικά προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Έλληνες και αλλοδαποί προμηθευτές, Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί και Ενώσεις προμηθευτών.

Πληροφορίες δίνονται από το αρμόδιο τμήμα προμηθειών του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 213-2074699.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΥΣΙΖΟΓΛΟΥ

επιστροφή στην κορυφή