Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Συντηρηση Ανελκυστηρων

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην συντήρηση ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων, ΚΑΠΗ, Πολιτιστικών Κέντρων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, για χρονική διάρκεια 2 ετών σύμφωνα με την συνημμένη μελέτη.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των  19.483,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%)  .

Η ανάδειξη των συντηρητών θα γίνει με κριτήριο την οικονομικότερη για το Δήμο προσφορά ανά κτίριο.

Οι προσφορές θα υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους ή τους νόμιμους

εκπρόσωπους τους και θα υποβάλλονται σε φάκελο καλά σφραγισμένο.

Μαζί με την προσφορά τους οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 με την οποία θα δηλώνουν ότι:

  1. Έλαβαν γνώση όλων των όρων που αναφέρονται στην υπ.αριθμ.5/2015 μελέτη της      Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ότι τους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα
  2. Δεν υφίστανται νομικοί περιορισμοί λειτουργίας της επιχείρησης (σε περίπτωση επιχείρησης) και ότι δεν έχει αποκλεισθεί η συμμετοχή τους από διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των ΟΤΑ.

Οι υποχρεώσεις του αναδόχου αναλυτικά περιγράφονται στην συγγραφή υποχρεώσεων στα άρθρα 5 και 6 της σχετικής μελέτης .

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699  &               213-2074702  (Κα Τσερεντζούλια Ανθή) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.keratsini-drapetsona.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες  προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού που επισυνάπτεται στην μελέτη. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Παρασκευή  20/03/2015.

 

H ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ                    

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΥΣΙΖΟΓΛΟΥ

επιστροφή στην κορυφή