Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
''ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ''
με τη διαδικασία της απ’ευθείας ανάθεσης
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης της δαπάνης παροχής υπηρεσιών ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ''

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 14.705,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με εξασφαλισμένη πίστωση μέσω του προϋπολογισμού του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το έτος 2015 (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΟΙ).

Η εργασία θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 28/80 και τους όρους που αναφέρονται στη συνημμένη υπ’ αριθμ. 5/21-05-2015 μελέτη της εργασίας ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ'’.

 

ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης)

Δεκτοί στην ανακοίνωση γίνονται Μεμονωμένες Εργοληπτικές Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ελληνικό μητρώο ΜΕΕΠ στην κατηγορία Οικοδομικών έργων για όλες τις τάξεις πτυχίων, σύμφωνα με το Άρθρο 59 του Ν.4278/04-08-2014: Α1 έως και 7η τάξη για έργα Οικοδομικά (χωρίς περιορισμό για κατώτατα όρια) καθώς και εμπειροτέχνες γραμμένοι στα Νομαρχιακά Μητρώα αντίστοιχης κατηγορίας έργου (χωρίς περιορισμό για κατώτατα όρια).

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλουν στο Δήμο το αργότερο μέχρι την ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 και ώρα 10:00 (έναρξη αποσφράγισης των προσφορών), προσωπικά ή με εκπρόσωπό τους τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ –ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

α) Υπεύθυνη δήλωση ότι μελέτησαν και αποδέχονται τους όρους της μελέτης της εργασίας.

β) Οικονομική προσφορά (σε κλειστό φάκελο).

γ) Εγγραφή στο ελληνικό μητρώο ΜΕΕΠ στην κατηγορία Οικοδομικών έργων για όλες τις τάξεις πτυχίων, σύμφωνα με το Άρθρο 59 του Ν4278/04-08-2014 Α1 έως και 7η τάξη για έργα Οικοδομικά (χωρίς περιορισμό για κατώτατα όρια) και εμπειροτέχνες γραμμένοι στα Νομαρχιακά Μητρώα αντίστοιχης κατηγορίας έργου (χωρίς περιορισμό για κατώτατα όρια).

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλουν στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ( πληροφ.κα Ελισάβετ Γκιέργκιελ) το αργότερο μέχρι την ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015  και ώρα 10:00  (έναρξη αποσφράγισης των προσφορών), προσωπικά ή με εκπρόσωπό τους τα αναφερόμενα παραπάνω δικαιολογητικά. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την παραλαβή τεύχους της μελέτης της Υπηρεσίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ, ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ της Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (στα τηλέφωνα: 213 200 4001 – 213 200 4024).

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

επιστροφή στην κορυφή