Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για προμήθεια παιδικών εκπαιδευτικών βιβλίων

εθνοσημο

 

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς 

 

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στη προμήθεια παιδικών εκπαιδευτικών βιβλίων για τις ανάγκες των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω ειδών περιγράφονται αναλυτικά στη μελέτη που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Οι σταθμοί του Δήμου μας δεν έχουν ενισχυθεί εδώ και χρόνια με εκπαιδευτικά βιβλία με αποτέλεσμα είναι ανάγκες τους να είναι αυξημένες. Η προμήθεια εκπαιδευτικών βιβλίων κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Προμηθειών και Αποθηκών, στα τηλέφωνα 213-2074699 & 213-2074704.

Αντίγραφα της μελέτης και λοιπών πληροφοριών μπορούν να αναζητηθούν στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.keratsini-drapetsona.gr

           

Η κατάθεση προσφορών θα γίνεται δεκτή μέχρι την Τρίτη 11/07/2017 σε κλειστό φάκελο.

 

Οι προσφορές θα σταλούν ταχυδρομικά ή με άλλον τρόπο στο Δήμο στη Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Τμήμα Προμηθειών και Αποθηκών, Β’ όροφος, Τ.Κ. 187.56.

Τρόπος πληρωμής επί πιστώσει.  

επιστροφή στην κορυφή