Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., εκδήλωση, στο Πολιτιστικό κέντρο «Αντ.Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 και Παπαναστασίου), για τους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εισαγωγή των νέων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, αποτελεί το πέρας αλλά και την αρχή μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και εμπειριών στην ζωής τους.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί καθήκον της την επιβράβευση αυτών των μαθητών και των γονιών τους, που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Δήμος μας, αναγνωρίζοντας την κατάκτηση αυτής της μάχης αφιερώνει την εκδήλωση αυτή στους επιτυχόντες και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα με τη βράβευση των επιτυχόντων, θα βραβευτούν και οι μαθητές της Α/θμιας εκπαίδευσης, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τη «Μάχη της Ηλεκτρικής».Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Σύλλογος αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και θα παρακολουθήσουν οι μαθητές όλων των σχολείων.

επιστροφή στην κορυφή