Ακολουθήστε μας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 23Bης /28-8-2014 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

23Bης /28-8-2014 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΤΗΣ 23Bης /28-8-2014 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

ΘΕΜΑ 1ο: 7Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον για α) την καταβολή αναδρομικά επιδόματος θέσης ευθύνης σε εργαζόμενο του Δήμου σύμφωνα με την υπ΄αρ. 695/2013 Απόφ. Διοικ. Εφετείου Πειραιά (έγγραφο τμημ. Μισθοδοσίας) β) την πληρωμή φόρου ΕΝ.Φ.Ι.Α (Ν.4223/2013) γ) την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών των λογιστών της υπό εκκαθάριση ΔΗΚΕΠΑ (έγγραφα του εκκαθαριστή της επιχείρησης) δ) λόγω συμφωνίας στο σύνολο της επιχορήγησης του Δήμου για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων  υποχρεώσεών  του

ΘΕΜΑ 2ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον λόγω παρέλευσης χρονικών ορίων και προθεσμιών, αφού αλλάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής)

 

ΘΕΜΑ 3ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον λόγω παρέλευσης χρονικών ορίων και προθεσμιών,  αφού αλλάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής)

 

ΘΕΜΑ 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η΄ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΚΕΠΑ ΕΩΣ 31/12/2013, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.

ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 21ηΒ/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, διότι η άμεση εξόφληση των οφειλών αυτών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παραπέρα σύναψη συνεργασίας με τους λογιστές με τους οποίους συνεργαζόταν η επιχείρηση προκειμένου οι εργασίες της εκκαθάρισης να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό)

 

ΘΕΜΑ 5ο: ΕΚΡΙΣΗ Η΄ΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ, ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΘΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, διότι τα ληξιπρόθεσμα λήγουν 30-11-2014 και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να εκδοθούν χρηματικά εντάλματα)

ΘΕΜΑ 6ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»

ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 21ηΒ/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, προκειμένου ο ανάδοχος για ασφαλιστικούς λόγους να κλείσει το έργο στο ΙΚΑ)

ΘΕΜΑ 7ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-Ι.ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗ»

ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 17η/2014, 18η/2014 ΚΑΙ 21ηΒ/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, προκειμένου ο ανάδοχος για ασφαλιστικούς λόγους να κλείσει το έργο στο ΙΚΑ)

ΘΕΜΑ 8ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ Π. ΦΥΣΣΑ»

ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 17η/2014 και 18η/2014 ΚΑΙ 21ηΒ/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, διότι το έργο έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει και πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό στη μνήμη του Π. Φύσσα)

ΘΕΜΑ 9ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ».

ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 21ηΒ/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον για να λειτουργήσει ο αθλητικός χώρος με ασφάλεια την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο)

ΘΕΜΑ 10ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

(Το θέμα χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον, διότι λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 το Σώμα πρέπει να πάρει απόφαση για την έκδοση χαιρετισμού του Δημάρχου σε έντυπη μορφή το οποίο θα δοθεί στους μαθητές των σχολείων της Πόλης μας)

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΤΣΟΤΣΑΝΗ – ΔΡΙΤΣΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ

επιστροφή στην κορυφή