Ακολουθήστε μας:

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 625

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ "Η ΨΕΙΡΑ"

Παράσταση αφήγησης παραμυθιών «Η Ψείρα»

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σας προσκαλούν σε βραδιά αφήγησης για ενήλικες και εφήβους από την ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός». Η παράσταση με τίτλο «Η Ψείρα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στις 19.00 στο χώρο του Κέντρου (25ης Μαρτίου 22 & Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, Δραπετσώνα). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» παρουσιάζει μια παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών όπου εγκιβωτίζονται αληθινές μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών θυμάτων trafficking με τίτλο:

«Η ΨΕΙΡΑ»

Ετούτο το κελί είναι χρωματιστό. Ο πόνος ντύνεται αρώματα και φτιασίδια

Μια ιστορία από τη Σικελία για μια όμορφη βασιλοπούλα που γίνεται σκλάβα των πειρατών. Η ιστορία μιας κόρης που εξαναγκάζεται, να παντρευτεί τον γέρο πλούσιο άρχοντα. Η ιστορία ενός βασιλιά που διαλέγει ,για την κόρη του, τον άνδρα που θα παντρευτεί, τον πιο ξεχωριστό απ΄ όλους. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως τα περιμένει. Στην αφήγηση εγκιβωτίζονται αληθινές μαρτυρίες από κακοποιημένες γυναίκες και γυναίκες θύματα trafficking. Μια ξεχωριστή παράσταση αφήγησης όπου τα παραμύθια ενώνονται με αληθινές σημερινές ιστορίες κακοποιημένων γυναικών και παρουσιάζονται από δύο αφηγητές με πρωτότυπη μουσική - μουσικό περιβάλλον και τραγούδια- γραμμένη για τα συγκεκριμένα παραμύθια.

 

Ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός»

Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης - Καλλιρρόη Μουλά

Μουσική: Δημήτρης Μάλλης - Κώστας Ακτύπης

επιστροφή στην κορυφή