Ακολουθήστε μας:

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κερατσινίου—Δραπετσώνας με μεγάλη χαρά και φέτος συμμετέχει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κερατσινίου «Λευκές Σελίδες», με τη δράση «Διαβάζοντας για την ισότητα».

kentro symbouleutikis

Το πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης περιλαμβάνει ποικίλα ενδιαφέροντα και δημιουργικά εργαστήρια όπου, τα παιδιά μέσω της τέχνης και της βιωματικής μάθησης έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών.

Η δράση «Διαβάζοντας για την ισότητα», θα υλοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, στον χώρο της κεντρικής βιβλιοθήκης Κερατσινίου (Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη) στις 10.30 π.μ. Η εν λόγω δράση αποτελεί τη συνέχεια μιας πολύ επιτυχημένης και εποικοδομητικής συνεργασίας του Συμβουλευτικού Κέντρου με τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί αφήγηση του εικονογραφημένου παραμυθιού «Το λουλούδι της ισότητας», Εκδόσεις ΚΕΘΙ, από τα στελέχη του Κέντρου σε παιδιά από 9 έως 12 ετών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μια σειρά διαδραστικών ασκήσεων ευαισθητοποίησης. Μαζί με τα παιδιά θα ζωγραφίσουμε, θα τραγουδήσουμε και θα μιλήσουμε για την ισότητα των φύλων. Τη δράση θα πλαισιώσει με τη μουσική του ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης. Στόχος μας είναι τα παιδιά, μέσα από έναν δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, να εξοικειωθούν με τα θέματα ισότητας των φύλων και να ευαισθητοποιηθούν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προάσπισή τους.

 

 

symvouleutiko espa 

επιστροφή στην κορυφή